Discursurile Sfântului Părinte la ZMT Panama

„Voi, dragi tineri, nu sunteţi viitorul. Ne place să spunem: «Voi sunteţi viitorul…». Nu, sunteţi prezentul! Nu sunteţi viitorul lui Dumnezeu: voi tinerii sunteţi acum-ul lui Dumnezeu! El vă convoacă, vă cheamă în comunităţile voastre, vă cheamă în oraşele voastre să mergeţi în căutarea bunicilor, a adulţilor; să vă ridicaţi în picioare şi împreună cu ei să luaţi cuvântul şi să realizaţi visul cu care Domnul v-a visat” a spus Sfântul Părinte la Sfânta Liturghie de încheiere a Zilei Mondiale a Tineretului din Panama.

În continuare oferim o retrospectivă a discursurilor Sfântului Părinte cu ocazia Zilei Mondiale a Tineretului din Panama.

Papa Francisc: Audienţa generală de miercuri, 30 ianuarie 2019: Călătoria apostolică în Panama
Conferinţă de presă a Sfântului Părinte Francisc în zborul de întoarcere din călătoria apostolică în Panama (27 ianuarie 2019)
Papa în Panama: Întâlnirea cu voluntarii de la ZMT (Stadionul Rommel Fernandez, duminică, 27 ianuarie 2019)
Papa în Panama: Vizita la Casa Hogar del Buen Samaritano. Angelus (Casa Hogar del Buen Samaritano, duminică, 27 ianuarie 2019)
Papa în Panama: Sfânta Liturghie pentru Ziua Mondială a Tineretului (Campo San Juan Pablo II – Metro Park, duminică, 27 ianuarie 2019)
Papa în Panama: Privegherea cu tinerii (Campo San Juan Pablo II – Metro Park, sâmbătă, 26 ianuarie 2019)
Papa în Panama: Sfânta Liturghie cu dedicarea altarului catedralei bazilici „Santa Maria la Antigua” cu preoţi, consacraţi şi mişcări laicale (Bazilica „Santa Maria la Antigua”, sâmbătă, 26 ianuarie 2019)
Papa în Panama: Via Crucis cu tinerii (Campo Santa Maria la Antigua – Cinta Costera, vineri, 25 ianuarie 2019)
Papa în Panama: Liturgia penitenţială cu tinerii privaţi de libertate (Centro de Cumplimiento de Menores Las Garzas de Pacora, vineri, 25 ianuarie 2019)
Papa în Panama: Ceremonia de primire şi deschidere a ZMT (Campo Santa Maria la Antigua – Cinta Costera, joi, 24 ianuarie 2019)
Papa în Panama: Întâlnirea cu episcopii centro-americani (Biserica „S. Francisco de Asis”, joi, 24 ianuarie 2019)
Papa în Panama: Întâlnirea cu autorităţile, cu corpul diplomatic şi cu reprezentanţii societăţii (Palacio Bolivar – Ministerul Afacerilor Externe, joi, 24 ianuarie 2019)
Videomesaj al Sfântului Părinte Francisc adresat participanţilor la Întâlnirea Mondială a Tineretului Indigen (ÎMTI) în desfăşurare la Soloy (Panama)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *