În așteptarea deschiderii înregistrărilor pentru ZMT

În primele cinci ore de la înregistrarea Papei Francisc ca prim pelerin al Zilei Mondiale a Tineretului, utilizatori de internet din peste 77 de țări au accesat pagina oficială (www.panama2019.pa) pentru a se informa despre procesul de înregistrare.

Potrivit coordonatorilor rețelelor de socializare ale ZMT Panama 2019, în primele 15 minute de la înregistrarea Sfântului Părinte, utilizatori de internet din 126 de orașe din Italia au accesat pagina oficială. Italia este țara care se află în topul celor zece țări cu cele mai multe accesări ale paginii web din Panama. Celelalte nouă țări sunt: Panama, Mexic, Argentina, Columbia, Costa Rica, Chile, Peru, Nicaragua și Brazilia.

65% dintre persoanele conectate au fost femei, conform informațiilor făcute de webmasterii din echipa ZMT Panama 2019. În plus, aceștia au spus că peste 646 de furnizori de internet din întreaga lume au accesat platformele. Ei au subliniat, de asemenea, că 84% dintre utilizatorii de internet s-au conectat la pagina oficială de pe telefoanele mobile și tablete, iar restul au folosit un computer obișnuit. Rețeaua de socializare care a avut cel mai mult trafic a fost Facebook.

Sanctitatea Sa, Papa Francisc, s-a înscris ca primul pelerin al Zilei Mondiale a Tineretului Panama 2019, făcând o surpriză tuturor și deschizând astfel procesul de înregistrare la întâlnirea mondială. După rugăciunea Angelus de duminică, 11 februarie, de la balconul biroului său din Piața Sfântul Petru, Sfântul Părinte a completat informațiile personale și s-a înregistrat oficial prin intermediul portalului online, continuând tradiția de la ZMT anterioară. Înregistrarea pentru pelerinii din întreaga lume a fost deschisă pe 12 februarie 2018.

Instrucțiunile detaliate pentru procesul de înregistrare sunt disponibile în cele cinci limbi oficiale ale ZMT, deși nu există niciun portal online în limba portugheză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *